OM SUSSERS KØKKEN

Jeg holder rigtig meget af at lave mad. Al slags mad. Jeg kommer af en familie, hvor mad altid har været omdrejningspunkt. Jeg har med min mormor lavet vildt og traditionelle retter, hun kunne servere for mange mennesker på en kort varsel – for hun havde altid noget klar. Min mor var lige så dygtig i køkkenet, hun bevægede sig lidt længere ud over de traditionelle retter, men havde det grundlæggende med fra barnsben. Så man kan roligt sige, at jeg er vokset op i et køkken.

Personligt er jeg meget fokuseret på råvarer, og jeg mener at man skal bruge de gode, friske råvarer der tilhører sæsonen for at få lækker mad, der er lavet fra bunden. Respekt for råvarerne er essentielt for mig, derfor vil jeg altid vælge efter årstiden.

Jeg laver mad til selskaber af alle størrelser. Buffet til receptioner eller selskaber som konfirmation, fødselsdag eller bryllup. Jeg lægger vægt på at vi udarbejder menuen sammen, så festen bliver vellykket for gæsterne, og i særdeleshed for værterne. Jeg arrangerer gerne personale, og sørger for hele arrangementet. Helt til køkkenet er klar igen efter brug, mit mål er at levere en god fest for alle, der deltager.

Mine kompetencer ligger hovedsageligt i traditionelle retter fra det danske køkken, men jeg arbejder meget i at gøre disse spændende og lækre. Jeg inspireres af det franske og italienske køkken, og eksperimenterer gerne for at nå den smag, der ønskes for selskabets karakter.

 

Hjemmelavet mad efter årstiderne

DET SIGER KUNDERNE

Cupcake ipsum dolor sit amet topping. Liquorice chocolate candy cake donut pastry ice cream pastry donut. Powder toffee bonbon donut icing cake tiramisu sesame snaps. Muffin tootsie roll lollipop sugar plum chocolate bar pastry carrot cake.
R. Abbit Hansen
Lollipop chocolate cake halvah. Cake apple pie bonbon cotton candy candy tootsie roll candy canes. Candy biscuit cookie cake topping sweet jelly-o. Oat cake brownie gummi bears soufflé biscuit dessert tiramisu. Chocolate cake cake chocolate cake icing lemon drops fruitcake. I love I love cheesecake cookie jelly-o dragée oat cake I love. Brownie I love I love jelly. Cake tiramisu powder. Chupa chups macaroon I love. Icing cupcake apple pie pie sweet roll lollipop cheesecake gingerbread gingerbread.
Charlies C. Fabrik